VÄLKOMMEN

den lilla bloggen med det stora hjärtat

tisdag 9 mars 2010

Vårtecken hos Ida





Japp, nu har jag äntligen krokusar och lila irisar på balkongen. Det känns så härligt, om än en aning otillräckligt för mina drömmar. Solen, vårsolen gör mig så gott. Att få öppna balkongdörren och släppa in ljummet syre är u n d e r b a r t.
Omtänksam som jag är tänker jag inte bara på min lycka, utan även på småfåglarnas. ;)

2 kommentarer:

  1. Vi har inte fått tag i någon.. I värsta fall får sambons pappa ta hand om dem. Han har ingen erfarenhet alls av katter så det känns lite nervöst. Han kan inte ta hem dem till sig för hans fru är allergisk. Så han får komma hit varje dag och kolla till killarna. Lämnar mammas telefonnummer till honom så han får ringa henne om det skulle hända nåt.

    Kram!

    SvaraRadera
  2. Härlig balkong! Jag träffar mamma idag, vi ska titta på mac'ar. Hon vill ha en vit. Jag vill ha en som funkar. Sedan blir det morotskaka/cheesecake på NK. Vill fira att hon bett få bidra till Children's Future International (skolan/barnhemmet i Kambodja).
    Hon tar med lite småprylar till dig, Tommy, Nicke o Riitta. Irene ska ha den lilla gula påsen, annars kan ni dela upp det hur ni vill. Puss i pannan!

    SvaraRadera