På begäran kommer här ett recept:
IDAS FOCACCIA
Blanda allt och arbeta degen i 15 minuter. Låt jäsa i bunke 45 minuter. Lägg på plåt, låt jäsa i 45 minuter. Dekorera med oliver, örter och salt eller hur du känner. Baka i ca 20 minuter på 225-250 grader.
IDAS FOCACCIA
14 dl special mjöl
2 dl grahamsmjöl
1/2 pkt jäst
6,5 dl vatten
1 msk salt
1/2 dl olivolja
1 dl hackade svarta oliver (eller något annat gott, soltorkadtomat, vitlök eller bacon tillexempel)
1 msk örter (rosmarin och timjan tillexempel)
1 msk grovt salt
2 dl grahamsmjöl
1/2 pkt jäst
6,5 dl vatten
1 msk salt
1/2 dl olivolja
1 dl hackade svarta oliver (eller något annat gott, soltorkadtomat, vitlök eller bacon tillexempel)
1 msk örter (rosmarin och timjan tillexempel)
1 msk grovt salt
Blanda allt och arbeta degen i 15 minuter. Låt jäsa i bunke 45 minuter. Lägg på plåt, låt jäsa i 45 minuter. Dekorera med oliver, örter och salt eller hur du känner. Baka i ca 20 minuter på 225-250 grader.
Åh vad mumsigt!!
SvaraRaderaKram