VÄLKOMMEN

den lilla bloggen med det stora hjärtat

söndag 12 april 2009

Hej hopp! Här i Vigge är livet toppen!
I Fredags for vi till Bydalen och åkte skidor. Det var såå fint väder. Solen sken hela dagen och det var kanon varmt. Tyvärr medförde ju detta att snön smälte och det var rätt blött i backen, men vi hade kul ändå. Jag och Tommy åkte utför och Ola och Unni tog en härlig tur runt sjön.
När vi kom hem framåt kvällen hade Karl och Anna kommit. Vi åt en trevlig och stor middag tillsammans. Presentutdelning med Ägg-Toddy och äggmålning. Massor med god mat och tårta.
Solen och det härliga vädret fortsatte under Lördagen, då tog vi en fika nere vid Storsjön. Vi börjar få lite fin färg hela gänget.
Idag har vi varit och promenerat vid Gräftåvallen. Vilken gropig väg det var dit; Jag och Tommy som hittat så bra böcker var trollbundna trots att vi mådde väldigt illa... men nejdå, inte kan man sluta läsa för sånt tjafs. ;-)
Ikväll har vi ätit marängswiss med maränger som jag och Tommy gjort, mumsigt värre. Nu ska vi sova strax för att gå upp tidigt och bege oss mot Göteborg igen... Vi har haft det fantastiskt här! :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar