VÄLKOMMEN

den lilla bloggen med det stora hjärtat

fredag 3 april 2009

Kattvaktsuppdatering

Här är allt fint. Det går som en dans med grabbarna (Aslan, Findus och Texas). De kan umgås och leka och ta det avslappnat tillsammans. Igår lät vi dem busa av sig ordentligt, speciellt Aslan och Texas busade och brottades med varandra. Det var härligt att se. Under tiden satt Shadow i "fängelset" (sovrummet) och sjöng vackra sånger... Stackars liten tjej. När vi släppte ut henne var det lugnt ett tag sedan startade eran av fräsningar och små tjuvnyp... men hon verkar blir lite snällare ju mer hon accepterar läget. Det är klart hon måste försvara sitt hem.
Findus är fortfarande osäker med de andra katterna. Han fräser när de vill hälsa och igår när Texas lekte massor tittade han mest besvärat (och liiite nyfiket), men låg kvar. Men jag tycker han växer med situationen. Oss tvåbenta gillar han i alla fall, imorse låg han och jag kvar i sängen länge och gosade massor.


... och så bilderna.

Grabbarna ligger och tar igen sig lite i soffan.



Hallå och tjena säger Texas.



Snygg Findus.



Kom och lek med mig då...




Här börjar Alsan komma igång med musen.



Findus spanar mest...





Texas och Aslan pussas medans Shadow håller låda.

1 kommentar:

  1. Hahahaha underbart att se dem!! Hemma brukar Findus vara den som busar och håller igång heeela tiden och inte har tid med oss människor. Kul att se en anna sida av honom, som en lugn goskatt! Aslan verkar ha jättekul!!!

    Pussa dem från oss! Kram!

    SvaraRadera