VÄLKOMMEN

den lilla bloggen med det stora hjärtat

söndag 5 juli 2009

Helgens hetta

Hetta på jobbet i luften och i livet.

Jag har jobbat i helgen, men ändå hunnit med att träffa lite folk på fritiden. Värmen tär på en. Jag har varit lite arg på jobbet eftersom jag inte tycker likadant som en annan personal i en hel del frågor, tålamodet tryter lite. Jag kommer alltid tycka det är värdigt att ha rena kläder på sig och få komma upp ur sängen och komma på toaletten varje dag... och när man ändå är där och möter äldre människor, varför inte då passa på att bjuda på ett leende eller två? Varför klaga över allt och tynga ner arbetet än mer istället för att hjälpas åt och göra det bästa av situationen. Det är bara att bita ihop och göra sitt bästa tycker jag. Skönt att det finns fler anställda så arbetskollegorna varierar lite. Arbetshelgen avslutades med att en söt dam ville ge mig en puss på kinden, varpå jag böjer mig fram och sträcker mig i nacken. Haha, känner mig verkligen som en bräcklig kvinna. ;-)

I lördags, innan j0bbet, träffade vi Niclas och Riitta för lite frukost klubb. Vi gick till underbara Ethel's och åt gott och länge i skuggan, men sitter hellre där än i solen hos TinTins. Frukosten hos Ethel's är lite dyrare än på andra ställen, men det är helt klart värt det någon gång emellanåt. Värt det, på grund av atmosfären, personalen och smakerna. Helt klart värt det! :-)

Kolla in bara


Efter maten gick vi en liten sväng till Haga och jag köpte en "plingplångare" som ska svaja i vinden på balkongen. Min gulle bror och hans gulle sambo köpte en Shakti spikmatta till mig. Det är helt underbart!!! LOVE it! Jag låg på den igår och tycker det är konstigt egentligen. Jag är så varm och vädret hjälper ju inte precis. När jag ligger på den rusar blodet och hettan stiger, men kroppen känns mer balanserad och sval på något märkligt sätt... Jag förstår inte, men tackar och tar emot.

Idag träffade vi Tina (min vän från gymnasiet) och Alex (som ska gifta sig med henne i September, grattis grattis) samt deras lilla voffsing Zelda (9 veckor gammal). Vi satt på en filt i Slottsskogen och njöt lite grann. Krutpaketet till hundvalp sov ända tills vi skulle säga hejdå, men då blev det minsann fart på den lilla sötnosen. Jag ser fram emot att träffa dem igen och se hur hon växer. :-)

De obligatoriska bilderna


3 kommentarer:

  1. ja negativa människor på jobbet har vi nog alla erfarenhet av. de kan verkligen förpesta tillvaron. hoppas det blir bättre!

    wow, vilken frukost! och att få den serverad på ett sånt fint fat är ju inte heller fel.

    SvaraRadera
  2. Den frukosten verkade inte helt fel! kram!

    SvaraRadera
  3. Wow vilken frukost! va sugen man blev! riktig sommarkänsla

    SvaraRadera