VÄLKOMMEN

den lilla bloggen med det stora hjärtat

fredag 22 maj 2009

Kristus for till himlen och vi hängde med

Ja, det kändes nästan så när vi promenarade i Botaniska Trädgården och njöt av alla dofter och färger. Trots att vi inte direkt var ensamma där var det mysigt att vandra in bland träden och få det lite avskilt. När vi blev lite trötta tog vi en liten fika sedan gick vi hem till voffsingen. Så tråkigt att hon inte fick följa med in, men regler är regler...

Denna föll Idan i smaken.

Ser ni sten-växten?


Kaktusar.

Liten kyrka mitt i allt.


Vackert som en tavla.


Knorr knorr






Lökar

PAUS









Fin orkidéeutställning minsann.



Blommor, blommor, blommor.

Tommys favorit.

Ida är en liten spexare hon.

Vackra och roliga, som rabarber.

Wow vilken dag! När vi kom hem var vi lite för trötta för att laga den goda maten vi planerat, så jag bjöd Tommy på Kalimera. Så gott det var, marinerade kalamatas oliver och spenat- och fetapiroger till förrätt. Tommy åt lamm och jag en fantastisk kyckling med chèvre och parmestanrisotto.

Sedan sist har även starta-eget-idéen fått starkare fäste i mig. Ett kafé med gammal och ny inredning, vackert. Hembakat: maränger, kakor, muffins. Frukost med risgrynsgröt. Ekologiskt. Pysselkvällar. Egengjorda nyckelringar, smycken, presenter, kattleksaker, med mera med mera. Dessutom en liten del med begagnade prylar. Det viktigaste är hur stämningen är där. Målet är att det ska vara avslappnat och mysigt. Svag musik och bulldoft. Ja jösses!

Allt går bra med Anouk i vårt liv. Hon är smidig. I onsdags var hon ensam när vi var på jobbet. Jag var hemma på lunchen och hon fick komma ut. Det verkar som hon tar det med ro. Idag har Texas försökt leka massor med henne. Det tycker hon är läskigt... Hoppas hon vänjer sig.

1 kommentar:

  1. Åh botaniska.. Vad vackert! Vill gå dit!

    Tycker absolut du ska starta eget!

    Hihi lilla Texas, han är för söt!!

    KRAAM vill ses snart, det var ett tag sen nu tycker jag!

    SvaraRadera