VÄLKOMMEN

den lilla bloggen med det stora hjärtat

tisdag 9 juni 2009

MUFFINS MM

Jag är så inspirerad nu så jag kan nästan inte bärga mig och vänta tills lönen dimper in på kontot. Jag har surfat runt lite bland fina bloggar och webbutiker och kollat in muffins, formar i papper och metall, kavlar och dekorationer. Jag vill handla, jag vill baka! Jag vill starta eget. Inget kafé tror jag, en butik, en presentbutik där det dock ska finnas möjlighet till en avslappnade koppkaffe med dopp. Jag vill sälja smycken, böcker och lite second hand. Åh, vad det är härligt att drömma!

Länkar till ett par mysiga sidor:
moster bakar
HelloSugar
Klara färdiga
Kakburken

Dagen har förresten varit väldans fin med museum (inget speciellt, gillade dock boxartjejerna och textilierna från Peru) och fika i goda vänners lag. Kära Helena kom också förbi och sällskapade. Jag har kännt mig relativt håglös och glömsk idag. Jag vet inte riktigt vad som händer, minns knappt vad jag gjorde igår och det var ett äventyr att åka hiss då jag ideligen lyckades trycka på fel knapp... Jag hoppas jag bara är trött och piggnar till snart, men det känns lite obehagligt.
Det är tur jag har Tommy som tar hand om mig och pratar mig till rätta ibland när det behövs, men också inspireras av mina drömmar och min glädje. Idag har vi köpt studentpresent till Leon och ätit falafel till middag. Nu är det Tolstojs Krig och Fred som roar oss och sedan ska jag nana.
Hejsvejs!

1 kommentar:

  1. Jag kommer gärna å hjälper dig i din butik! Har själv funderat på att börja göra smycken, vägg prydnader och kylskåpsmagneter igen.... Men så klart möss i massor ska också stickas. :P

    SvaraRadera